Căutare Live

Jennifer Lopez a anuntat despartirea de Sony

Jenny from the block schimba casa de discuri

In urma cu zece, Sony Music semna unul dintre cele mai profitabile contracte. Jennifer Lopez era o tanara hispanica, ce arata un potential urias si multa lume spunea despre ea ca va ajunge pe cele mai mari scene ale lumii. Si Jenny nu le-a inselat asteptarile.

Acum, cantareata se pregatea sa lanseze un nou CD intitulat "Love?". La conferinta de presa, prin care a anuntat despartirea de Sony/Epic, diva a spus ca o sa mai amane pana in vara noul album, lucrand deja la album, alaturi de noua casa de discuri, a carui nume nu a vrut sa-l anunte.

Bon Jovi face reclama Romaniei pe Facebook! Vezi imaginea apreciata de peste 70.000 de oameni!... Men At Work dati in judecata...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri