Căutare Live

Jennifer Lopez, acuzata de plagiat

Desemnata de curand cea mai frumoasa femeie din lume, J Lo are parte de un scandal de proportii, fiind acuzata ca melodia ultimului sau hit este furata.

Promotorul acestor acuze este compozitorul de la Bollywood Bappi Lahiri. El sustine ca melodia creata de el in 1990 este similara cu linia melodica a piesei „On the floor", cea cu care Jennifer a revenit in majoritatea topurilor.

„ Hitul "On the floor" e identic cu melodia mea „Sochna Kya Jo Bhi Hoga Dekha Jayega". Pana si partea din Lambada este la fel, ca sa nu mai vorbesc de primele acorduri muzicale. Toate meritele pentru noua melodie a lui J Lo imi apartin".

Nu este pentru prima data cand Jennifer e implicata intr-un scandal de plagiat. Kate de Luna a acuzat-o la inceputul lui ianuarie pe iubita lui Mark Anthony ca pentru versurile de la „On the floor" s-ar fi inspirat din melodia ei numita „Party O'Clock"

Iata cele trei melodii:

foto: starpulse.com

Julio Iglesias: Din poarta lui Real Madrid la Cerbul de Aur!... „Cantec” de suflet pentru... Japonia!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri