Căutare Live

Jennifer Lopez are dulapul plin de haine româneşti. Ultima apariție a artistei a atras toate privirile

Jennifer Lopez a ales o ținută din România pentru a-şi lansa noua linie de ochelari de soare, produşi de o firmă Australia. Mai exact, artista de renume mondial s-a afișat la eveniment cu un outfit care a atras toate privirile, iar puțini sunt cei care știut că hainele sunt create de un designerr român.

Jennifer Lopez a ales o ținută din România pentru a-şi lansa noua linie de ochelari de soare, produşi de o firmă Australia. Mai exact, artista de renume mondial s-a afișat la eveniment cu un outfit care a atras toate privirile, iar puțini sunt cei care știut că hainele sunt create de un designer român.

J.Lo poartă un costum al Teodorei Burz în imaginile în care apare, singură sau împreună cu logodnicul său, Alex Rodriguez, pentru a promova noii ochelari de soare.

Brandul românesc este alegerea multor vedete de la Hollywood sau din lumea muzicii, pe covorul roşu sau la sedinte foto pentru diverse reviste de modă, ceea ce înseamnă că țara noastră devine un pilon important în industria modei în lume.

Neversea 2019. Ce artiști vin, preț bilete și tot ce trebuie să știi despre festival... Metallica va concerta la București în luna august. Prețul celui mai scump bilet...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri