JO și Randi continuă povestea din "Până data viitoare". Noua piesa a celor doi artiști, "Mă întreabă inima", are toate șansele să devină un nou hit: "Nu vreau să știu un alt bărbat / Îl vreau pe cel predestinat"

 

După mega-succesul "Până vara viitoare" şi la cererea fanilor, Jo şi Randi au continuat colaborarea. "Mă întreabă inima" este nou piesa a celor doi artişti, care a venit ca o surpriză pentru public. 

"Piesa aceasta înseamnă, pentru mine, continuarea unei poveşti minunate şi a unei colaborări de care sunt foarte mândră. Sunt fericită să colaborez din nou cu Randi, producătorul meu preferat și unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. 

Cred că ne-a ieşit şi de data aceasta, cred în piesa aceasta foarte mult, iar energia bună pe care noi doi o aducem în proiectele la care lucrăm a ajuns de fiecare dată la sufletele oamenilor. Pot spune că lângă Randi am descoperit reţeta succesului: echipa de profesionişti, prieteni sinceri, muzica bună şi energie pozitivă. Sunt recunoscătoare că am parte de toate acestea!

Sper ca şi 'Mă întreabă inima' să se bucure de succesul de care s-a bucurat 'Până vara viitoare", a scris JO, fosta concurentă X Factor, pe pagina sa de Facebook.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe