Căutare Live

John Lennon si Eric Clapton au fost la un pas de a forma o trupa impreuna

John Lennon planuia sa formeze o trupa impreuna cu legendarul chitarist Eric Clapton, dupa despartirea de colegii de la The Beatles. Scrisoarea prin care Lennon a incercat sa il atraga pe chitarist in proiectul sau muzical va fi scoasa la licitatie luna viitoare, relateaza Reuters.

Scrisoarea semnata si scrisa de mana de John Lennon ar putea fi vanduta cu 30.000 de dolari. Pe 29 septembrie 1971, la un an dupa destramarea oficiala a trupei The Beatles, John Lennon ii scria lui Eric Clapton pentru a-l ruga sa formeze impreuna un nou grup muzical. Lennon si-a exprimat respectul si admiratia fata chitaristul englez printr-o scrisoare care poate ajunge acum in posesia unuia dintre fanii lor.

„Eric, stiu ca pot sa scot la lumina ceva deosebit, de fapt, ceva mai important decat a fost evidentiat pana acum in muzica ta. Sper sa scot in evidenta acelasi tip de maretie care exista in fiecare dintre noi si stiu ca acest lucru se va intampla daca vom lucra impreuna”, a spus John Lennon.

Eric Clapton a fost la un pas de a deveni membru The Beatles atunci cand George Harrison a vrut sa paraseasca trupa.

Eric Clapton, nascut in 1945, in Anglia, este singurul muzician care a intrat de trei ori in Rock and Roll Hall of Fame, odata ca artist solo si de doua ori ca membru al trupelor The Yardbirds si Cream.

Foto: Hepta

Trupa Aerosmith a sustinut un concert gratuit in SUA pentru a-i indemna pe americani sa mearga la vot... Cel mai tare concert "The Doors" : "Live At The Bowl '68", remasterizat...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri