Jon Secada vine la Bucuresti pe 19 mai

Jon Secada este unul dintre artistii internationali de Top, detinator a 3 premii Grammy, talentat compositor si interpret descoperit de Emilio si Gloria Estefan, pentru care a compus unele dintre cele mai renumite balade, dintre care cea mai cunoscuta e "Just Another Day".


Ne amintim cu siguranta de melodii ca "Just Another Day," "Angel," "I'm Free," sau "If You Go", melodii care au tinut topurile ani la rand. Pe langa colaborari cu regretatul Luciano Pavarotti si Frank Sinatra, Jon este de asemenea si coproducatorul unor hituri ale celor mai faimosi interpreti actuali, ca Ricky Martin /"She's All I Ever Had," sau Jennifer Lopez/"Baila".

Cu siguranta, seara de 19 Mai 2010 de la Sala Palatului va apartine muzicii de calitate. Iata preturile biletelor:

Sector A1
Pret: 250 lei
Sector A2
Pret: 250 lei
Sector A3
Pret: 150 lei
Sector B
Pret: 150 lei
Sector C
Pret: 150 lei
Sector D
Pret: 150 lei
Sector E
Pret: 150 lei
Sector F
Pret: 150 lei
Sector G
Pret: 150 lei
Sector H
Pret: 100 lei
Sector I
Pret: 100 lei
Sector J
Pret: 65 lei
Sector K
Pret: 65 lei
Sector L
Pret: 65 lei
Sector M
Pret: 65 lei

Sursa: Myticket.ro

Sursa foto: Zimbio.com

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri