Căutare Live

Ce piesă de senzație! Kylie Minogue a scos HITUL ANULUI 2018! Milioane de vizualizări în doar câteva ore de la lansare!

După o pauză destul de prelungită, Kylie Minogue este din nou în top. Australianca a lansat de curând o nouă piesă, care se bucură de un succes nebun printre fanii săi și nu numai. Peste două milioane de vizualizări în doar câteva ore de la lansare a adunat featuringul cu Gente De Zona.

Stop Me From Falling se numește melodia artistei de la Antipozi, iar previziunile specialiștilor este că va deveni una dintre cele mai ascultate piese ale verii anului 2018.

N'Sync s-a reunit la Hollywood! Justin Timberlake și foștii săi colegi au primit o stea pe Walk of Fame... Piesa care a înnebunit PLANETA! Toată lumea o pune pe repeat zilele asta. Ascultă şi tu "6 Days"!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri