Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Legenda ”The Beatles”, în imagini nemaivăzute până acum! Scene cu ”cei mai faimoşi oameni de pe planetă”, filmate în 1965, scoase la vânzare

Imagini cu formaţia The Beatles, realizate în 1965 pe platourile de filmare ale peliculei ”Help!”, nefolosite în lungmetrajul regizat de Richard Lester şi nedifuzate până în prezent, au fost scoase la vânzare pentru 35.000 de lire sterline, scrie Reuters.

Imagini cu formaţia The Beatles, realizate în 1965 pe platourile de filmare ale peliculei ”Help!”, nefolosite în lungmetrajul regizat de Richard Lester şi nedifuzate până în prezent, au fost scoase la vânzare pentru 35.000 de lire sterline, scrie Reuters, citată de news.ro

Ineditele imagini au fost filmate de actorul australian Leo McKern, care joacă rolul unui lider religios în filmul ”Help!”, şi îi prezintă pe cei patru membri ai grupului în diverse ipostaze pe platou.

”Acesta este un film făcut în 1965 cu cei mai faimoşi oameni de pe planetă la acel moment”, a declarat pentru Reuters Neil Pearson, un colecţionar de carte din Londra, care a scos la vânzare imaginile.

Formaţia britanică apare timp de aproximativ zece minute în filmul care a fost tras pe o casetă de 8mm, etichetată de McKern - ”scene de zăpadă” - şi pe care se mai află imagini cu familia actorului.

John Lennon, Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr apar dându-se cu sania, cântând alături de o fanfară. În plus, câteva momente intime sunt suprinse, precum Paul McCartney fumând şi făcând fotografii.

The Beatles a fost înfiinţată în anul 1960, în Liverpool, şi a devenit celebră în formula John Lennon, Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr. Printre piesele de renume, cu povești inedite despre cum au luat naștere, se numără ”Yesterday” sau ”Let it be”. Formaţia este considerată cea mai influentă din zona muzicii rock. Cele 27 de albume de studio, 52 de compilaţii şi 4 albume live au fost vândute peste 180 de milioane de copii în întreaga lume. Trupa, care s-a destrămat în 1970, a fost recompensată cu 10 premii Grammy, dar şi cu un Oscar.

Recomandari