Antena Căutare

Leonard Cohen, ai fi iubit această versiune! Ascultă cum sună "Hallelujah", cântată deasupra unei fântâni! Efectul de ecou e uimitor!

O adolescentă de 17 ani din Statele Unite a reușit o performanță artistică uimitoare: o interpretare originală a legendarei melodii "Hallelujah" a regretatului Leonard Cohen.

O adolescentă de 17 ani din Statele Unite a reușit o performanță artistică uimitoare: o interpretare originală a legendarei melodii "Hallelujah" a regretatului Leonard Cohen.

Deasupra unei fântâni din Veneția, tânăra a intonat celebrele versuri: ”Hallelujah/Your faith was strong but you needed proof /You saw her bathing on the roof”.

Efectul de ecou a asigurat reprezentației o acustică greu de egalat instrumental. Versiunea lui Tiffany, cântăreața cu idei inedite, a devenit virală în mediul online, mii de oameni fiind impresionați de reinterpretarea piesei.

Cum a ajuns adolescenta din Kansas să cânte deasupra unei fântâni din „orașul îndrăgostiților”? Tiffany se afla într-un turneu cu un cor al liceului, împreună cu colegii ei. Curioasă din fire, a zărit fântâna și a vrut să vadă cum se aude sunetul.

O idee grozavă, o interpretare pur și simplu impresionantă și inedită!

Seeya va canta in deschiderea concertului Rihannei, din Kazahstan... Trupa "O-Zone" se reuneşte!?! "Am ajuns la maturitatea la care putem vorbi ca nişte oameni adulţi şi...&q...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x