Lidia Buble a lansat cea mai emoționantă piesă, „Lacătul și femeia”! Îți va face pielea de găină! „Am așteptat un an să o lansez, ca un manifest”

Lidia Buble impresionează cu o nouă piesă pe care a lansat-o! „Lacătul și femeia” este o poveste sensibilă de dragoste spusă pe note muzicale, cu versuri extrem de emoționante.  

Lidia Buble.

„Bărbați... Căutați femeia ce vă lasă să fiți copil lângă ea. Femei... Găsiți bărbatul ce să vă spună cu drag «Frumoasa mea»", cântă Lidia Buble, în „Lacătul și femeia”, piesă ce vine după colaborarea ei cu Descemer Bueno pentru „Margarita”.

„Am așteptat un an să lansez piesa asta, ca un manifest, ca un răspuns într-un oracol, ca o hipnoză pe care doar dragostea o poate da”, a spus Lidia Buble.

Compus de Dorian Oswin și Anastasia Sandu, single-ul „Lacătul și femeia” prezintă o poveste de iubire sensibilă în care orice îndrăgostit visător se poate regăsi cu ușurință.

Regizat de SAN, videoclipul piesei „Lacătul și femeia” lansat de Lidia Buble a fost filmat în decoruri în care minimalismul se îmbină cu dansul și starea pe care artista le dezvăluie pas cu pas.

Lidia Buble și-a început cariera în anul 2014, cu piesa „Noi simțim la fel“, iar în acelaşi an a câştigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca „Inima nu ştie“, „Le-am spus şi fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerţi“ (feat. Adi Sina) şi „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

În octombrie 2017, Lidia Buble a lansat „Cămaşa”, single ce s-a menţinut în topul celor mai difuzate piese la radio şi a adunat peste 39 de milioane de vizualizări pe YouTube. Apoi, Lidia şi-a surprins bublişorii cu „Sub apă”, clip ce a cucerit publicul din România şi a spart orice tipar, în materie de producţie video.

În urmă cu un an, a lansat „Tu”, o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are faţă de jumătatea sa, cu un videoclip desprins dintr-un film romance, iar în martie a lansat „Asta sunt eu”, o piesă sinceră şi prima colaborare dintre artistă şi What’s UP.

A urmat „Undeva la mijloc”, în care Lidia Buble dezvăluie o atitudine de „bad girl” şi un look rock extrem de sexy. La începutul acestei toamne, artista a lansat alături de Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiţi artişti latino din lume, „Margarita”, o piesă hot, cu versuri în engleză şi spaniolă.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri