Căutare Live

Lora, în rochie de mireasă neagră în cel mai recent videoclip. Ipostazele în care s-a lăsat filmată

Lora a îmbrăcat rochia de mireasă a doua oară, însă pentru cel mai recent videoclip al ei. Culoarea neagră a rochiei este una mai puțin obișnuită și are un rol important în povestea melodiei.

Lora a îmbrăcat rochia de mireasă a doua oară, însă pentru cel mai recent videoclip al ei.

Lora a ales să cânte despre dragoste și durere în următorul videoclip. Versurile melodiei sunt despre iertarea în iubire și consecințe.

Artista arată superb în rochie de mireasă de culoare neagră. Ținuta îi pune în evidență trăsăturile feței și formele corupului, care sunt perfecte.

Lora și-a rupt glezna în timpul filmărilor

În timpul filmărilor, Lora a avut parte și de un mic incident. Artista și-a rupt glezna, însă mărturisește că tot acest efort a meritat. "Prea frumoase reacții am la clipul nou. A meritat să-mi rup glezna la filmări.", a fost mesajul Lorei.

Citește și: Lora a lansat "O rană", o piesă despre vindecarea după o iubire pierdută. Melodia are un videoclip filmat în Bali

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară, aceștia i-au spus artistei că melodia este una senzațională, care transmite foarte multe emoții. "Felicitări! Emoție pura." sau "Este una dintre cele mai bune piese.", au afirmat oamenii din mediul online.

Artista s-a lăsat filmată în diferite ipostaze, care îi pun în evidență picioarele lungi și subțiri, dar și bustul generos.

Citește și: Surpriză în showbiz! Lora a îmbrăcat din nou rochia de mireasă: "Mă mărit..."

Rochia de mireasă a Lorei are rolul de a transmite fiecare sentiment al personajului. Culoarea neagră a rochiei simbolizează tristețea și povestea nefericită.

''Baby Shark Dance'' e piesa care a înnebunit internetul și a detronat ''Despacito'' din topul celor mai vizualizate pe ...
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Parteneri
Ce înseamnă dacă te trezești la 3 dimineața. Află ce mesaje îți transmite corpul tău
Catine.ro
Ultimele știri
x