Antena Căutare

Lui MJ i-a rămas doar privirea. Cum s-a transformat băiețelul afro, din Jackson 5, în Regele ALB

În buletin, Michael Joseph Jackson. În viața de zi cu zi, Michael. Iar pe întreg Globul, Regele muzicii pop din toate timpurile.

În buletin, Michael Joseph Jackson. În viața de zi cu zi, Michael. Iar pe întreg Globul, Regele muzicii pop din toate timpurile.

La 29 august 1958 se năștea micuțul de culoare, al șaptelea copil al familiei Jackson. Avea să fie înzestrat și el cu un mare talent artistic, la fel ca cei mai mulți dintre frații săi. Cel mai mare!

Talent, talent, talent!!!

La șase ani, deja era pe scenă. Michael a debutat în 1964 alături de frații săi, în formația The Jackson 5, ca principal vocalist, fiind, desigur, cel mai tânăr membru. De aici, copilul și-a contruit o carieră care i-a adus titlul oficial de cel mai de succes artist din toate timpurile. O zic fanii, o spune Guiness World Records.

În ciuda gloriei dobândite prin talentul uriaș, viața lui n-a fost deloc roz. Controversele s-au ținut lanț de traiul lui Michael Jackson. De la aspectul fizic, la orientarea sexuală și chiar la relațiile cu apropiații. Dar să ne oprim asupra primului amănunt.

Și-a dorit și a devenit ALB

La 26 de ani, megastarul dă startul unei serii lungi de schimbări fizice. În atenția lui a fost chipul, asupra căruia chirurgii au umblat îndelung. A început cu o îngustare de nas și cu un contur al sprâncenelor. Odată cu modificările de pe fața lui Michael, comentariile au început să apară. A fost momentul în care s-a auzit pentru prima dată faptul că Jackson ar avea probleme cu aspectul său afro și că și-ar dori să fie alb.

După alte câteva intervenții, precum tatuaj al conturului ochilor și pometi mai proeminenți, o schimbare de pigment a putut fi remarcată pe pielea lui MJ. Atunci, artistul a declarat public faptul că ar suferi de boala Vitiligo, o maladie a pielii care depigmentează epiderma.

De-atunci, de la an la an, Michael devine tot mai schimbat. Fizic, după anii 1990, doar privirea mai amintea de băiețelul afro din Jackson 5.

La 51 de ani, după milioane de discuri vândute și concerte peste concerte, Michael Jackson se stinge din viața. O lumea întreaga plângea pe 25 iunie 2009. Astăzi sunt cinci ani...

Citește și: "SCREAM", capodopera marca MJ ce a costat 7.000.000 dolari, cel mai scump clip din istorie!

Citește și: Povestea unui MEGASTAR! Cinci ani fără UNICUL REGE!!!

"SCREAM", capodopera marca MJ ce a costat 7.000.000 dolari, cel mai scump clip din istorie!... Spectacol de senzaţie: Florin Budnaru interpretează "Caruso"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x