Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mai țineți minte piesa "Un Alma Sentenciada"? A fost pe buzele tuturor celor care sufereau din iubire. Thalia a rupt, atunci, topurile muzicale latino

Fără doar și poate, Thalia este un exemplu de artist care, în timp, a rezistat pe primele locuri ale muzicii latino, peste hotare, dar și printre preferințele românilor. În anii '90, nu exista petrecere fără piesele ei. 

Fără doar și poate, Thalia este un exemplu de artist care, în timp, a rezistat pe primele locuri ale muzicii latino, peste hotare, dar și printre preferințele românilor. În anii '90, nu exista petrecere fără piesele ei.

Chiar și mai târziu, artista s-a bucurat de un suscces extraordinar, mai ales în România. Piesa "Un alma senteciada" a făcut furori în 2005, când a apărut, și, în scurt timp, a devenit hit. Nu exista om îndrăgostit care să nu o cunoască și să nu o fredoneze cu dor.

Videoclipul a fost filmat la New Jersey, pe 28 august, iar filmările au durat o singură zi. Reprezentanții Thaliei au declarat că acest proiect promite a fi ''dur, intens și foarte polemic''.

Recomandari