Căutare Live

Megadeth, Arenele Romane, ora 20!

Chiar daca au sosit in Bucuresti inca de ieri, iar hotelul la care s-au cazat este plasat in mijlocul capitalei, rockerii de la Megadeth nu au avut timp sa viziteze orasul. Sunt in Romania pentru a treia oara, pentru a sustine un concert. Nu isi amintesc care este specialitatea culinara romaneasca pe care au mancat-o in vara anului trecut si nici nu cunosc vreun artist roman. Stiu doar ca au un public minunat in Romania si se vor intoarce aici ori de cate ori vor avea ocazia.

2012, Romexpo, Bucuresti. Ost Fest, un festival ce a adus in capitala rockeri din toate colturile tarii, pentru nume importante din rock-ul international. Megadath s-au numarat printre cei care tineau cap de afis, la Festival.

In afara de soare si public, David Mustaine isi aminteste foarte bine mancarea romaneasca, traditionala, pe care a cautat-o in mod expres la ultima lor vizita.

N-au apucat sa vada prea multe in Romania, dar baietii de la Megadath au convingerile lor: “Aveti o istorie frumoasa, o vreme minunata. De obicei am venit vara. Oamenii sunt ospitalieri. A fost grozav de fiecare data cand am venit aici”.

Tocmai de aceea, americanii isi vor incepe turneul mondial prin concertul de la Bucuresti.

In aceasta seara, toti iubitorii de rock semneaza condica la Arenele Romane, de la ora 20:00.

foto: Hepta.ro

Eurovision: Azerbaidjanul cere renumararea voturilor... Mama lui Cezar Ouatu: "Voturile de la Eurovision trebuie renumarate. Sa facem contestatie"...
Ultimele știri