VIDEO. Cântărețul Michael Bolton, gafă în direct la televizor!

 

Celebrul cântăreț american Michael Bolton a adormit în timpul unei transmisiuni în direct dintr-o cunoscută emisiune de divertisment din Australia, în timp ce tocmai trebuia să preia legătura de la prezentatori prin apel video.

Cântărețul, în vârstă de 65 de ani, a fost invitatul de luni dimineață al unei emisiuni de divertisment de pe postul TV Seven Network, din Australia. În primele cadre ale transmisiunii în direct, se poate observa cum ochii artistului se închid și acesta pare că se cufundă într-o stare de letargie.

În timp ce gazdele emisiunii i se adresau, artistul a deschis brusc ochii și a exclamat că nu are sonor, după care a părut că adoarme la loc. La scurt timp, problemele tehnice se pare că au fost rezolvate, iar Michael Bolton a revenit în direct, de data aceasta treaz, alături de cei doi prezentatori , discutând despre noul său album, pe nume ”A Symphony of Hits”.

Ulterior, artistul cunoscut pentru piese ca ”When a Man Loves a Woman” sau ”How am I Supposed to Live Without You”, a negat că ar fi adormit în emisiune, motivând că de fapt tocmai scria un mesaj pe Twitter.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI