Căutare Live

Michael Bolton va concerta, in aceasta seara, la Sala Palatului din Capitala

Dupa o noapte incendiara, urmeaza o noapte romantica, in Bucuresti. Va mai amintiti cum dansati indragostiti pe melodia "When a Man Loves a Woman"? Michael Bolton, artistul care a cucerit milioane de inimi, se pregateste sa ne incante sufletele, diseara, la Sala Palatului.

Au mai ramas mai putin de sapte ore pana cand Michael Bolton va urca pe scena. Concertul, la care vor fi prezenti aproximativ 4000 de fani, va dura aproximativ doua ore.

Artistul a ajuns inca de ieri in Romania, si dupa cateva peripetii cu masina, a ajuns la hotelul unde este cazat. Nu a stat insa prea mult in camera si spre seara a iesit in oras pentru a sarbatori ziua unui coleg de trupa.

Michael Bolton a ales un restaurant cu specific romanesc si cu lautari. I-au placut muzica si oamenii cu care a petrecut, asa se face ca a ajuns inapoi la hotel aproape de miezul noptii. Cel mai probabil s-a odihnit mai ales ca astazi trebuie sa fie in forma maxima.

FOTO: Hepta

Depeche, nu mai veni aici: ragaim bere si papam mici!... Cristi Brancu, cel mai mare fan Depeche Mode, a facut senzatie cu piesa "Personal Jesus". Asculta-l cantand LI...
Ultimele știri