Căutare Live

Moment de exceptie! Pepe a devenit PSY de Romania, la "Te cunosc de undeva!"

Pepe a fost protagonistul unuia dintre cele mai tari momente din a treia editie a emisiunii "Te cunosc de undeva!". El a devenit PSY, artistul sud-coreean, autorul celebrei piese "Gangnam Style".

Dupa o saptamana de repetitii aprige si de lectii de coreeana, Pepe s-a transformat in rapperul PSY. El a oferit o interpretare extraordinara a piesei "Gangnam Style" si nici coregrafia nu a fost neglijata.

Pepe a reusit sa imite cu exactitate miscarile inventate de PSY. Cantaretul a fost ajutat si de echipa de dansatori de la "Te cunosc de undeva!".

Juriul a fost impresionat de momentul lui Pepe!

Imagini din culise, clasamentul la zi, alegerea transformarilor din emisiunea urmatoare, dar si momente funny din a treia editie, pe... tecunoscdeundeva.a1.ro!

Formatia AC/DC si-a lansat propriul brand de bere... VIDEO: Lady Gaga a cantat "Alejandro" pe scena de la "Te cunosc de undeva!"...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri