Mr. Big au cantat la Bucuresti! Interviu cu Eric Martin

Materian Duta a realizat un material cu Eric Martin, solistul formatiei Mr Big, care a sustinut un concert in Bucuresti, acolo unde au fost prezenti mai multi reprezentanti ai muzicii romanesti.

Solistul de la Mr. Big, Eric Martin, a sustinut in acest week-end un concert in clubul Silver Church. La eveniment au fost prezenti mai multi cantareti romani, care au declarat ca se bucura sa fie prezenti acolo, deoarece muzica celor de la Mr. Big a insemnat foarte mult pentru ei.

Reporterul Antenei 1, Materian Duta, a realizat un interviu exclusiv cu Eric Martin, pe care vi-l prezentam in continuare.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri