Live acumNunta cu scantei (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Neversea 2019. Ce artiști vin, preț bilete și tot ce trebuie să știi despre festival

Neversea 2019. Preț bilete, artiști și tot ce trebuie să știi despre festival. Peste de 4 luni va începe cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA. În perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca cei mai buni artiști ai momentului

Neversea 2019

monitorcluj.ro

Neversea 2019. Preț bilete, artiști și tot ce trebuie să știi despre festival. Peste de 4 luni va începe cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA. În perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca cei mai buni artiști ai momentului

Neversea te așteaptă și în 2019 acesta, întâmpinându-te cu sute de surprize.

Nu mai puțin de 5 scene vor fi amplasate pe plajă în perioada 4-7 iulie și zeci de artiști vor veni să întrețină atmosfera cu muzică bună în cele 4 seri. Astfel, vei putea petrece până dimineața pe ritmuri de muzică extraordinare și te vei lăsa purtat de val, petrecând așa cum se cuvine alături de cei dragi.

Prima ediție a festivalului a avut loc între 7-9 Iulie 2017. De-a lungul celor 3 zile de festival, au participat în medie peste 40 000 de oameni pe zi. Lineup-ul ediției din 2017 i-a cuprins pe Tiësto, Afrojack, Fatboy Slim, Jason Derulo, Kshmr, Dua Lipa și mulți alții.

Neversea, poreclit şi "UNTOLD-ul de la mare" a adus laolaltă zeci de mii de fani și sute de artiști pe scene. La malul Mării Negre s-a aliniat un lineup solid de artişti, pop, rock şi EDM. Anul trecut, au urcat pe scenă trupe precum The Script, John Newman, Modestep, Alan Walker, Armin van Buuren sau Steve Aoki. În cele 4 zile de festival, s-au înregistrat peste 210.000 de spectatori.

Artiști invitați la Neversea

Anul acesta, a treia ediție a festivalului Neversea îi va aduce în fața publicului și a Mării Negre pe G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequencies, Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx și mulți alții.

Festivalul Neversea are o latură dedicată muzicii alternative și comunităților din jurul lor, concentrându-se pe artiști și subgenuri specifice de muzică electronică, cu reflexii din cultura underground. Scena Temple va fi reprezentată în acest an de nume sonore din scena internațională de techno: Boris Brejcha, Agents Of Time sau Dubfire, alături de o parte dintre faimoșii pionieri ai muzicii electronice din România: Arapu, Cap, Cezar, Dan Andrei, Kozo, Livio&Roby, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Sublee și Suciu.

Scena The Ark va avea invitați de elită ca Chinese Man feat. ASM & Youthstar, Deliquent Habbits, Dub Fx sau A Skillz. Această scenă activează interesul pentru hip-hop și drum and bass, promovând totodată și noile valuri de trap, grime și muzică bass.

Citește și: Neversea 2019, program complet, pe zile. Ce artiști urcă pe cele 5 scene

Preț Bilete Neversea

Anul acesta îți poți achiziționa abonamentul pentru a treia ediție a festivalului de muzică electronică de la malul Mării Negre, Neversea de pe neversea.com la prețul de 499 lei la care sunt adăugate și taxele. De asemenea, poți cumpăra biletele și de la partenerii festivalului afișați pe site. Organizatorii au anunțat că prețul final al abonamentului Neversea pentru ediția 2019 va fi de 599 lei plus taxe.

  • Abonamente acces general - 548,90 de lei
  • Abonament acces general #lovesummer (2 bilete) - 493,90 lei
  • Abonamente VIP - 990 de lei

Nu rata o experiență numai bună de povestit și pus în albumul cu amintiri vara asta, la malul Mării Negre, alături de artiști consacrați.

Transport Neversea 2019: Care e traseul autobuzelor nonstop și prețul biletelor

Sursă foto: monitorcluj.ro, neversea.com