Căutare Live

Neymar, Shakira și David Guetta și-au uimit fanii! Cum crezi că sună melodia cântată de vedete? (VIDEO)

Vedete și celebrități din întreaga și-au pus la bătaie vocea, pentru copiii din întreaga lume! Legendara piesă a lui John Lennon "Imagine" capătă forță în interpretarea a numeroase celebrități care s-au alăturat unei inițiative solidare ce are ca obiectiv promovarea unui viitor mai bun pentru copiii din întreaga lume.

Vedete și celebrități din întreaga și-au pus la bătaie vocea, pentru copiii din întreaga lume! Legendara piesă a lui John Lennon "Imagine" capătă forță în interpretarea a numeroase celebrități care s-au alăturat unei inițiative solidare ce are ca obiectiv promovarea unui viitor mai bun pentru copiii din întreaga lume.

Pau Gasol, David Guetta, Shakira și Neymar sunt câteva dintre figurile cunoscute care și-au împrumutat vocea pentru a interpreta acest hit alături de sute de persoane provenite din 140 de țări ale lumii.

Proiectul intitulat "The Unicef #Imagine project" are ca scop promovarea unui viitor mai bun pentru copiii din oricare parte a lumii și de a-i proteja de război, sărăcie, foamete și de a le oferi educație și îngrijire medicală.

"The Unicef #Imagine project" cuprinde, printre alte imagini, momentul în care cântăreața columbiană Shakira a cântat celebra piesă la sediul ONU în fața unui invitat vedetă, Papa Francisc.

Actrița indiană Priyanka Chopra, cântărețul Will.i.am, actorul Idris Elba, sau secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, se numără printre personalitățile care apar în acest videoclip, realizat de DJ francez David Guetta și de Yoko Ono.

Sloganul proiectului este "Copiii refugiați, copiii imigranților, sunt copii", videoclipul a fost încărcat pe Youtube de pe contul oficial al UNICEF, arată Agerpes.

Cum arată de fapt SIA și de ce își ascunde mereu fața! Motivul este de-a dreptul dureros!... Fanii sunt în delir! La 19 ani de când au înnebunit planeta cu ”Everybody", Backstreet Boys a revenit pe scenă! Cum...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri