NONIS G lansează varianta 2016 a piesei "Te-aștept să vii" feat Mirabela Dauer

Pe Nonis G îl cunoaștem de la superhit-ul "Lăsați femeile să facă ce vor", cu care a reușit, într-un timp record, să cucerească publicul și toate cluburile din țară și străinătate.

Pe Nonis G îl cunoaștem de la superhit-ul "Lăsați femeile să facă ce vor", cu care a reușit, într-un timp record, să cucerească publicul și toate cluburile din țară și străinătate.

Acum, artistul revine cu o variantă de zile mari, pentru piesa Mirabelei Dauer, "Te-aștept să vii", rearanjată în stil propriu, ce promite, în 2016, să fie o readucere la viață a slagărului ce făcea furori cu aproape 10 ani în urmă.

"Ideea de a readuce în prim-plan slagărul 'Te-aștept să vii', de a crea varianta 2016, a fost inspirată din tragediile cuplurilor de zi cu zi. Și, cum îi respect pe marii noștri artiști, am considerat că Mirabela Dauer este cea mai potrivită persoană, pentru a face o colaborare de acest gen,
de a da un suflu nou piesei ei, cu un aport muzical propriu.

#simtsispun...ADOR! Ador să îmi pun amprenta asupra sufletelor ce ASCULTĂ... Ador să așez pe note clipe de iubire ! Am pus în 'beat' și armonie acest #simtsispun, aceasta declarație "ador să va văd fericiți ", pentru a readuce la viață, nostalgic , o iubire mai veche - piesa 'Te aștept să vii' .

Scriu ori de câte ori am ocazia sau când ceva mă inspiră, iar povestea aceasta chiar am creat-o pe o bancă, într-un parc, într-o noapte târzie de vară . Îmi doream o abordare aparte pentru ea...o combinație neobișnuită de nou și vechi, ceva interzis, dar plin de sentiment . Eu mereu ascult vinilurile copilăriei, iar refrenul de la "Te aștept să vii" a fost exact energia de care aveam nevoie. Restul a venit natural...dar mai bine las povestea să vă spună. Mă simt binecuvântat și cu cea mai mare dragoste vã dăruiesc această piesă . GOD IS LOVE AND LOVE IS MUSIC! Bless !", a declarat Nonis G.

Ultimele știri