Căutare Live

Nou album Jimi Hendrix

Luna aceasta a fost lansat un nou album Jimi Hendrix, care contine reeditari ale pieselor vechi dar si piese noi, care nu au fost date publicitatii pana acum.


Jimi Hendrix, cel mai mare ghitarist al tuturor timpurilor, este din nou in atentia iubitorilor rockului. In 2010, Legacy Recordings si Experience Hendrix LLC au inceput un proiect de reeditare a albumelor celebrului muzician, dar si a unor materiale inedite, necunoscute publicului.

Astfel, "Jimi Hendrix Catalog Project" a debutat cu un material nou, Valleys of Neptune, alcatuit din piese care nu au mai fost difuzate. Proiectul mai include si o editie de lux a CD-urilor cu albumele lui Hendrix si inregistrari video din concerte.

De-a lungul vietii, Hendrix a lansat 4 albume, 3 inregistrate in studio - Are You Experienced (1967), Axis: Bold as Love (1967) si Electric Ladyland (1968) - si unul live - Band of Gypsys (1970). Dupa moartea sa au mai fost lansate inca 11 albume de studio si numeroase alte materiale inregistrate in concerte.

Ciuc Summer Fest: Faithless 16 iulie... Concert tribut U2...
Ultimele știri