Căutare Live

O dimineață INCENDIARĂ: Andreea Bănică emite COD ROȘU de SENZUALITATE! Uite cât de sexy e!

Andreea Bănică, fosta concurentă a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a avut o dimineață cu cântec și a debordat de senzualitate.

Andreea Bănică, fosta concurentă a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a avut o dimineață cu cântec și a debordat de senzualitate.

Invitată de onoare a matinalilor Răzvan și Dani, frumoasa blondă a purtat o rochie incredibil de sexy, ce i-a dezvelit picioarele perfect tonifiate. În același timp, artista a încântat cu noua piesă, ”Același iubit”, care a adunat, la doar o săptămână de la marea lansare, zeci de mii de vizionări pe Youtube.

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!

Îți mai aduci aminte de Claudia Pavel, cunoscută sub numele de ”Cream”? Uite cum arată acum, la 10 ani de când lansa pie... Fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young, suferă de demenţă...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri