Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00iUmor

Obiecte care i-au aparţinut lui Keith Flint de la Prodigy, vândute pentru aproximativ 350.000 de lire sterline

Obiecte care i-au aparţinut lui Keith Flint de la Prodigy, între care discuri de aur, un pat realizat pe comandă şi diverse bijuterii, au fost vândute la o licitaţie pentru aproximativ 350.000 de lire sterline, informează BBC.

Peste 170 de loturi au fost licitate în Cambridge. Cele mai scumpe s-au dovedit a fi trei trofee MTV din 1997, care au fost adjudecate contra sumei de 16.000 de lire sterline, iar patul lui Flint a fost vândut pentru 8.500 de lire sterline.

Între obiectele vândute s-au numărat numere de înmatriculare, LP-uri, tablouri şi haine.

Casa de licitaţii Cheffin nu a făcut o evaluare prealabilă a loturilor, pentru că ar fi fost „aproape imposibil”, însă rezultatul - un total de 347.000 de lire sterline - a depăşit aşteptările.

Flint a murit pe 4 martie 2019, la vârsta de 49 de ani. El a fost găsit spânzurat în casa lui din Essex.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter” şi „Breathe”, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

Keith Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice.

Sursa : news.ro