Căutare Live

Otilia Bilionera, mai fierbinte ca vara! Cum apare artista, în ultimul ei clip. "Adelante", domnilor!

Fără doar şi poate, Otilia reușește să le fure privirile domnilor, mai ales în asemenea ţinute, ca cele pe care le-a folosit pentru filmarea ultimului său clip, "Adelante".

Fără doar şi poate, Otilia reușește să le fure privirile domnilor, mai ales în asemenea ţinute, ca cele pe care le-a folosit pentru filmarea ultimului său clip, "Adelante".

Extrem de sexy şi cu forme care le-ar face invidioase până şi pe cele mai "lucrate" doamne şi domnişoare, artista şi-a pus toate atuurile în valoare.

Cât despre piesă, cu siguranţă se va auzi toată vară pe litoral. Tu ai ascultat-o?

Video viral! Trei moldoveni din Italia fac furori cu piesa asta! Ascultă şi tu "Suna-n toată Europa", o melodi... După 13 ani de la Selecta, Anda Adam și Alex Velea cântă din nou împreună, fără "nicio regulă". Piesa pe care ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri