Piesa asta face FURORI în România! Face zece milioane de vizualizări în fiecare zi. Este nebunie totală!

Bruno Mars a lansat o piesă nouă, intitulată "Finesse". Melodia este extrasă de pe albumul "24K Magic", un disc prin care artistul dorește să transmită publicului bună-dispoziție și poftă de dans.

Bruno Mars a lansat o piesă nouă, intitulată "Finesse". Melodia este extrasă de pe albumul "24K Magic", un disc prin care artistul dorește să transmită publicului bună-dispoziție și poftă de dans.

La începutul lunii octombrie, Bruno Mars anunța finalizarea celui de-al treilea album de studio, "24K Magic".

Succes incredibil pentru Bruno Mars! Cântăreţul a dominat ediţia de anul acesta a premiilor American Music

”Mi-am imaginat un album care să transmită bună-dispoziție, care să facă oamenii să danseze, să facă oamenii să se îndrăgostească, să facă dragoste și să danseze din nou”, a spus Bruno Mars într-un interviu.

Câştigătorul premiului GRAMMY de cinci ori şi cel de-al 27-lea artist premiat GRAMMY, Bruno Mars este un cântăreţ, compozitor, producător şi muzician care a vândut peste 180 de milioane de single-uri în întreaga lume, făcându-l unul dintre artiştii cei mai bine vânduţi din toate timpurile. Recent, albumul 24K Magic, certificat de critici şi RIAA cu dublu-platina, a marcat primul sau debut în topul Billboard 200, reuşind să se menţină în primele 10 locuri pentru o perioadă impresionantă de 44 de săptămâni consecutive.

Bruno Mars a lansat o piesă nouă, cu un videoclip extrem de fierbinte! Atenție, imaginile nu sunt pentru cei slabi de inimă!

Totodată, single-ul „24K Magic” a fost certificat de 4 ori cu Platină de către RIAA. „That’s What I Like”, certificat de şase ori cu platină, a urcat pe locul 1 în Billboard Hot 100, marcând al şaptelea single al artistului ce se clasează în fruntea Billboard Top 100, ajungând totodată şi pe locul 1 în topul Hot R&B Songs, unde a rămas timp de 19 săptămâni consecutive.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri