Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Piesa asta face FURORI în România! Face zece milioane de vizualizări în fiecare zi. Este nebunie totală!

Bruno Mars a lansat o piesă nouă, intitulată "Finesse". Melodia este extrasă de pe albumul "24K Magic", un disc prin care artistul dorește să transmită publicului bună-dispoziție și poftă de dans.

Bruno Mars a lansat o piesă nouă, intitulată "Finesse". Melodia este extrasă de pe albumul "24K Magic", un disc prin care artistul dorește să transmită publicului bună-dispoziție și poftă de dans.

La începutul lunii octombrie, Bruno Mars anunța finalizarea celui de-al treilea album de studio, "24K Magic".

Succes incredibil pentru Bruno Mars! Cântăreţul a dominat ediţia de anul acesta a premiilor American Music

”Mi-am imaginat un album care să transmită bună-dispoziție, care să facă oamenii să danseze, să facă oamenii să se îndrăgostească, să facă dragoste și să danseze din nou”, a spus Bruno Mars într-un interviu.

Câştigătorul premiului GRAMMY de cinci ori şi cel de-al 27-lea artist premiat GRAMMY, Bruno Mars este un cântăreţ, compozitor, producător şi muzician care a vândut peste 180 de milioane de single-uri în întreaga lume, făcându-l unul dintre artiştii cei mai bine vânduţi din toate timpurile. Recent, albumul 24K Magic, certificat de critici şi RIAA cu dublu-platina, a marcat primul sau debut în topul Billboard 200, reuşind să se menţină în primele 10 locuri pentru o perioadă impresionantă de 44 de săptămâni consecutive.

Bruno Mars a lansat o piesă nouă, cu un videoclip extrem de fierbinte! Atenție, imaginile nu sunt pentru cei slabi de inimă!

Totodată, single-ul „24K Magic” a fost certificat de 4 ori cu Platină de către RIAA. „That’s What I Like”, certificat de şase ori cu platină, a urcat pe locul 1 în Billboard Hot 100, marcând al şaptelea single al artistului ce se clasează în fruntea Billboard Top 100, ajungând totodată şi pe locul 1 în topul Hot R&B Songs, unde a rămas timp de 19 săptămâni consecutive.

Recomandari