Căutare Live

Piesa verii 2019 vine de la Randi. Artistul a lansat "Inimi", iar videoclipul i-a cucerit pe fani

Randi iese la rampă cu o nouă piesă, „Inimi". Şi speră că muzica sa îi va inspira şi încuraja pe fanii săi să creadă în iubire.

Randi iese la rampă cu o nouă piesă, „Inimi". Şi speră că muzica sa îi va inspira şi încuraja pe fanii săi să creadă în iubire.

Piesa celebrează iubirea, pentru că este sentimentul care dă sens vieţii. Vorbeşte despre căutarea constantă a jumătăţii şi despre unirea unor lumi diferite: a bărbaţilor şi cea a femeilor.

Şi videoclipul a fost construit pe aceeaşi idee: arată diferenţele dintre femei şi bărbaţi şi împlinirea idealului: două lumi diferite care, în final, se reunesc.

Celebra chitară "Black Strat" a lui David Gilmour a fost vândută la licitaţie pentru un preţ record de aproape... Cea mai nouă piesă a lui CRBL, "Fac Bani", a fost lansată! Hitul verii 2019?!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri