Antena Căutare

Piese Britney Spears, Bee Gees şi MC Hammer, cele mai multe prezenţe în listele de top ale Spotify

Piese interpretate de Britney Spears, Bee Gees şi MC Hammer au înregistrat cele mai multe prezenţe în listele create pe Spotify în titulatura cărora sunt cuprinse cuvinte ca „lockdown” (izolare), „quarantine” (carantină), „coronavirus” şi „COVID-19”.

În urma analizei efectuate de OnBuy.com în rândul a 500 de liste care au cei mai mulţi urmăritori, a reieşit că „Toxic” a lui Britney Spears este cea mai populară prezenţă. Piesa se regăseşte în 95 de liste, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Locul al doilea în clasament este ocupat de „Stayin’ Alive” a grupului Bee Gees. Ea apare în 87 dintre cele 500 de liste.

Locul al treilea este ocupat de „U Can’t Touch This” a lui MC Hammer, inclusă în 85 de liste.

Urmează „Don’t Stand So Close To Me” – The Police (83 de liste), „I Will Survive” – Gloria Gaynor (75 de liste), „Sicko Mode” – Travis Scott (70 de liste) şi „Mask Off” – Future (69 de liste).

În top mai sunt cuprinse piese ca „Harder To Breathe” - Maroon 5 (60 de liste), „Take My Breath Away” - Berlin (55 de liste) şi „Every Breath You Take” - The Police (54 de liste).

Locul 20 este ocupat de „Toxicity” a grupului System Of A Down. Deşi în afara mainstream , ea a fost adăugată în 51 de liste Spotify dintre cele 500 analizate.

Sursa : news.ro

Doi foști membri ai trupei O-zone s-au reunit: ”E o mare surpriză pentru fani!” Iată cum sună noua lor piesă!... O casetă cu două versiuni ale unei piese compuse de Paul McCartney şi Ringo Starr, scoasă la licitaţie...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x