Piese pe care Selena Gomez şi Justin Bieber le-au scris pentru celălalt. "În acel moment, ea era tot ce conta"

 

Chiar dacă au stat despărțiți perioade destul de lungi de timp, Biebs și Selena nu și-au putut lua gândul unul de la celălalt și și-au pus sentimentele în versuri.

Justin Bieber - All That Matters - În timpul unui interviu la postul de radio Power 106 Los Angeles în decembrie 2013, Justin a dezvăluit că Selena a fost sursă de inspirație din spatele acestei piese: "All That Matters" a fost scrisă într-o perioadă minunată din relația noastră. În acel moment, ea era tot ce conta." 

 

Selena Gomez - Love will remember - Selena a scris această baladă după separarea de Justin în 2013. Nu numai că a inclus un mesaj vocal de la fostul ei iubit la începutul piesei, dar a declarat apoi pentru InStyle că piesa a fost "cea mai personală" pe albumul Stars Dance.

Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants - Selena a lansat "The Heart Wants What It Wants", după ce s-a despărțit de Justin în noiembrie 2014. 

 

Justin Bieber - Sorry - Imediat după ce Justin a lansat această piesă de la albumul "Purpose", fanii au început să speculeze că este vorba despre Selena. Cu versuri precum "Știu că știi că am făcut acele greșeli, poate o dată sau de două ori, (...) vreau să spun câteva sute de ori", e greu să crezi altceva.

 

Justin Bieber - What Do You Mean? -  Justin ia spus lui Ellen DeGeneres într-un interviu ]n noiembrie 2015 că trei dintre piesele de pe albumul Purpose au fost despre Selena, inclusiv "What Do You Mean?".

 

MAI MULTE PIESE, AICI! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe