Play & Win, cei mai bine platiti compozitori din Sud-Estul Europei

 
+6 click pentru
galerie

Sebastian Barac (25 de ani), Marcel Botezan(24 de ani) si Radu Bolfea(24 de ani) sunt cei trei compozitori care au compus piesele Innei, cu care talentata artista a cucerit clasamentele de specialitate din: Spania, Franta, Marea Britanie sau Statele Unite.

Cu toate ca implicarea lor in proiectul Inna le-a schimbat viata, Play & Win au gustat din succesul european odata cu lansarea piesei 'Kylie' a baietilor de la Akcent, care ramane una dintre cele de mai succes piese din repertoriul trupei.

Cateva din rezultatele care merita amintite:

- disc de platina in Spania cu piesa 'Hot' a Innei pentru 40.000 copii vandute.
- disc de argint in Marea Britanie pentru 250.000 copii vandute ale piesei 'Hot'. 'Hot' a ajuns pana pe #6 in UK Singles Chart, iar 'Amazing' pe #14.
- locul 1 in Billboard Hot Dance Airplay, 'Hot' fiind prima piesa romaneasca ajunsa pe prima pozitie intr-un clasament Billboard.
- locul 1 in clasamentul de airplay al Frantei cu 'Hot' si 'Amazing', #6 in clasamentul de vanzari cu 'Hot' (peste 80.000 copii vandute) si #2 cu 'Amazing' (peste 100.000 discuri vandute)

Odata cu succesul proiectului Inna, baietii primesc nenumarate cereri de colaborare cu artisti din Rusia, Ucraina, Polonia, Franta sau chiar Marea Britanie. Arkady, miliardarul rus care a aparut alaturi de Lady Gaga in videoclipul'Alejandro', le-a oferit baietilor suma de 100.000 de euro pentru a-i compune o piesa.

Intrebati de succesul pe care il au baietii au declarat: "Dupa 12 ani de creatie in industria muzicala, am prins experienta necesara pentru a ajunge in topul radiourilor internationale. Ne bucuram foarte mult ca lumea asculta si cumpara muzica noastra. Promitem sa va surprindem in continuare cu productii de succes international."

Cu peste 300 de single-uri inregistrate la Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, Play & Win sunt cei mai prolifici compozitori din Romania.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe