Căutare Live

Premiile Grammy 2018. Piesa anului. Tu ce alegi din aceste 5 hituri?

Mai este puțin timp până la decernarea Premiilor Grammy. Nume mari ale muzicii se bat pentru câștigarea trofeului. Unul dintre cele mai dorite trofee este „Piesa anului”. Cinci hituri au fost nominalizate, printre care și celebrul „Despacito”. Va câștiga?

Mai este puțin timp până la decernarea Premiilor Grammy. Nume mari ale muzicii se bat pentru câștigarea trofeului. Unul dintre cele mai dorite trofee este „Piesa anului”. Cinci hituri au fost nominalizate, printre care și celebrul „Despacito”. Va câștiga?

Este posibil ca piesa lui Luis Fonsi să ia marele premiu, datorită numărului mare de vizualizări, însă preferată este altă melodie. 1-800-273-8255, interpretată de Logic, Alessia Cara și Khalid este în top și va câștiga, spun specialiștii.

Piesa anului trebuie să transmită un mesaj clar și de impact - piesa lui Logic a fost creată pentru a preveni numărul mare de sinucideri, titlul piesei este chiar numărul de telefon la care se anunță o tentativă de suicid -, să sune bine și să fie plină de lirism. Melodia de mai jos are toate șansele. Vă place?

Celelalte 4 piese care intră în cursa de la Premiile Grammy 2018

Pe 28 ianuarie vom afla rezultatul, după ce vor fi înmânate premiile Grammy la gala de la Madison Square Garden, New York.

"Despacito" va rămâne istorie. Ăsta-i HIT-ul verii 2018. Piesa care te ridică imediat de pe scaun... A compus cele mai tari piese ale momentului iar acum lansează "Breathe"! HIT-ul care ia lumea întreagă cu asal...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri