Căutare Live

Radu Mazare: "Festivalul de la Mamaia este invechit. Nu ar mai trebui organizat daca nu este modernizat"

Primarul Constantei, Radu Mazare, este de parere ca Festivalul national de muzica usoara Mamaia este invechit, cu impact redus, i se aloca sume foarte mari si nu ar mai trebui organizat daca nu este modernizat.

“La felul in care este, eu nu-i vad rostul. Parerea mea este ca festivalul de la Mamaia, in formula in care este, este invechit, imbatranit. In festivalul de la Mamaia se baga foarte multi bani, cu un impact extraordinar de mic. Adica, ca sa cheltuiesti un milion sau un milion si jumatate de euro ca sa faci un festival unde sa-ti vina o mie si ceva de oameni, fata de a cheltui 200.000 de euro unde sa-ti vina 50.000 de oameni, cum facem noi la carnaval, este o diferenta ca de la cer la pamant. Eu, acest festival l-as fi adaptat si modernizat”, a spus Mazare, la finalul unei sedinte a Consiliului Local Municipal, relateaza jurnalul.ro.

Justin Timberlake a lansat videoclipul piesei "Take back the night" (VIDEO)... Andrei Leonte, pana cu noroc?...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri