Căutare Live

Radu Mazare, inconjurat de zeci de femei in videoclipul imnului statiunii Mamaia

In ajunul Zilei Internationale a Muncii, primarul Constantei a muncit pe branci. Este personajul principal in videoclipul imnului statiunii mamaia, asa ca a pierdut ore bune in fata camerelor de filmat.  Intr-o tinuta care va fi vara asta uniforma salvamarilor, edilul a fost nevoit sa petreaca inconjurat de zeci de fete frumoase. Din fericire, a facut fata provocarii.

Munca inaintea distractiei sau distractia inaintea muncii. Pentru primarul de la malul marii aceste notiuni sunt sinonime. Asa ca filmarea videoclipului pentru imnul statiunii Mamaia a fost ca orice alta noapte in club. Platoul de filmare s-a mutat pe plaja.

"Radeati cand va spuneam eu ca este munca si la filmari, si in club si cu fetele. Greu a fost!", a declarat Mazare.

Primarul a muncit sau mai bine zis s-a distrat 12 ore, pentru videoclipul care costa 30.000 de euro. In tot acest timp, a purtat un costum de salvamar si a fost inconjurat de fete intr-o tinuta similara.

"Undeva pe la sfarsitul lunii mai o sa fie toti salvamarii din Mamaia si salvamaritele imbracate asa. A trebuit sa dam comanda special in China si sa faca matrita intrucat nu am putut sa gasim culorile si formele astea", a mai spus primarul.

Imnul statiunii Mamaia va rasuna in seara aceasta in toate cluburile de la malul marii, iar peste doua saptamani va fi lansat si clipul.

Amadeus si-a tras voce! Claudia Cicone va fi solista trupei... Alb Negru, Ralflo si Rares, invitati la "petrecerea cocalareasca" de la Neatza cu Razvan si Dani...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri