Antena Căutare

Rick Parfitt, chitaristul trupei Status Quo, a suferit un infarct în Turcia!

Rick Parfitt, chitaristul trupei Status Quo, a fost internat de urgenţă într-o clinică din Turcia, după ce a suferit un infarct, informează bbc.com

Rick Parfitt, chitaristul trupei Status Quo, a fost internat de urgenţă într-o clinică din Turcia, după ce a suferit un infarct, informează bbc.com.

În cazul în care efectuați o greșeală, mingea va cădea, iar rezultatul va fi resetat. Din câte îmi pot da seama, este relativ greu să nimeriți centrul mingii cât timp se află în aer, astfel că v-aș sfătui să vă concentrați pe partea ei inferioară. Nu am fost niciodată prea bun la jongleriile cu mingea, dar cred că acest nou joc îmi dă, în sfârșit, o șansă. Pentru moment, cel mai bun scor pe care am reușit să-l înregistrez a fost 14. Jocul poate fi pornit prin intermediul emoticonului care prezintă o minge de fotbal. Îl trimiteți unui prieten și apoi apăsați pe el.

După cum am spus, Facebook a mai lansat în trecut jocuri de succes. Milioane de persoane au încercat baschetul de pe Facebook Messenger, pornind nu mai puțin de 300 de milioane de sesiuni în primele zile. Iar numărul acestora a crescut în continuu o perioadă. Pentru a putea intra în joc, nu va trebui decât să intri în aplicație și să trimiți emoticonul cu o minge de baschet unui prieten.

Din nou, el vara nu doarme!! Topurile sezonului 2016 sunt ale lor: Ascultă Nicole Cherry feat. Connect-R: "Se poart... ”Tragedia oribilă mă urmărește!” Omagii impresionante în memoria victimelor din Orlando! Christina Aguilera cere ”schimb...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x