Antena Căutare

România l-ar putea organiza pe următorul! Aşa va arăta show-ul Paulei Seling și al lui Ovi la Eurovision 2014!

Paula Seling și Ovi sunt la Copenhaga și se pregătesc intens pentru a aduce Eurovisionul în România. Piesa "Miracle" are șanse mari să ocupe o poziție cât mai înaltă în clasamentul final.

Paula Seling și Ovi sunt la Copenhaga și se pregătesc intens pentru a aduce Eurovisionul în România. Piesa "Miracle" are șanse mari să ocupe o poziție cât mai înaltă în clasamentul final.

Mai întâi, trebuie să trecem de semifinală, care va avea loc pe 8 mai. Deși au avut ceva probleme tehice, iar Paula a răcit, motiv pentru care vocea îi dă bătăi de cap, cei doi vor face un show de excepție.

„Se vede clar că e mai bine, dar mai e de lucru până la ceea ce ne dorim. Este evidentă îmbunătăţirea faţă de prima repetiţie, dar spectacolul de pe scenă mai are puţin până la forma lui finală”, spune Liana Stanciu, şefa delegaţiei române la Eurovision 2014.

La rândul ei, Paula s-a arătat încrezătoare în profesionalismul organizatorilor: „Cea de-a doua repetiţie este confirmarea faptului că adevărul stă în detalii. Ne apropiem foarte mult de ceea ce ar trebui să fie show-ul nostru din Copenhaga şi trebuie să mulţumim echipei daneze pentru asta. Sunt fericită şi aştept să văd rezultatul final. Trebuie să fie miraculos!”.

Dacă vom trece de semifinala de pe 8 mai, două zile mai târziu România ar putea cuceri scena Eurovision 2014! Paula si Ovi, mult succes!

După succesul cu "I see fire", Ed Sheeran mai lansează o bombă! Îţi place noua lui piesă?... Ţi se ridică părul pe mâini! Vocea sa sună EXACT ca a lui Elvis Presley!...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x