Antena Căutare

Romantic FM, în emisie de 26 de ani!

4 ianuarie 1994 marchează prima emisie Romantic FM, cel care a devenit cel mai longeviv radio comercial românesc! Un post de radio care scrie istorie mai departe, situându-se constant în topul preferinţelor ascultătorilor din România.

Romantic FM

De peste două decenii şi jumătate, Romantic FM este un etalon în piaţa radio, care influenţează formatele muzicale şi generează trenduri în FM-ul românesc.

Mereu actual şi mereu tânăr, Romantic FM este ales pentru conţinutul original, divers, bine reprezentat de piese care se aud doar aici. Rămâne fidel formatului său unic în România, difuzând cea mai exclusivistă şi rafinată selecţie de cântece, fapt care aduce radioului o poziţie consolidată în piaţă şi un public cu un profil de invidiat.

Romantic FM, în emisie de 26 de ani!

Romantic FM

Cu starea de bine şi cu “Muzică, nu zgomot” vă puteţi întâlni pe frecvenţele 101.9 în Bucureşti, 98.6 în Iaşi, 98 în Bacău sau pe www.romanticfm.ro.

Proiectul hip-hop Jackboys al lui Travis Scott, pe primul loc în Billboard 200... Timothee Chalamet îl va interpreta pe Bob Dylan în „Going Electric”...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x