Căutare Live

Scrisori de dragoste semnate Mick Jagger, scoase la licitatie de fosta iubita!

Vorbe pretioase! Corespondența amoroasa dintre Mick Jagger, vocalistul trupei Rolling Stones, si fosta sa iubita, cantareata Marsha Hunt, va fi scoasa la licitatie in Londra, pe 12 decembrie. Scrisorile, zece la numar, sunt estimate la o suma cuprinsa intre 85.000 si 125.000 de euro.

Solistul trupei The Rolling Stones a fost un romantic incurabil la viata lui. Fosta sa iubita, cantareata americana Marsha Hunt, scoate, la casa de licitatii Sotheby's, o serie de scrisori de amor, pe care britanicul i le-a trimis, pe vremea cand acestia formau un cuplu.

Partenera lui Jagger a facut publice scrisorile dedicate "iubirii sale sensibile" si a spus ca acestea au fost expediate in perioada in care Mick filma pentru pelicula "Ned Kelly", in 1970. Discutiile celor doi parteneri trateaza subiecte diverse precum aselenizarea sau relatia lui John Lennon cu Yoko Ono.

Marsha este muza melodiei "Brown Sugar", single-lul principal al albumului "Sticky Fingers", aparut in anul 1971. Melodia ocupa locul 5 in topul celor mai bune melodii cantate la chitara din toate timpurile

foto: Hepta

video: YouTube

INXS se desparte, A-ha a facut-o, deja. Ramanem cu Inna si Antonia... Premiera la Neatza: Asculta LIVE noua melodie a Paulei Seling - "Nedespartiti"!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri