Selena Gomez: "Aștept cu nerăbdare ca oamenii să uite de mine”

 

Selena Gomez (24 ani) știe că există un preț pentru faima pe care o deține, însă câteodată își dorește să fie doar o fată necunoscută din Texas.

" Uite, iubesc ceea ce fac, sunt conștientă cât de norocoasă sunt, dar – cum să o spun fără să sune ciudat? Aștept cu nerăbdare ca oamenii să uite de mine" , a declarat artista pentru ”Vogue”. 

În interviul acordat, Selena povestește cât de greu a fost să revină în lumina reflectoarelor după ce 90 de zile s-a aflat internată la o clinică de reabilitare pentru a se trata de anixietate, atacuri de panică și depresie. ”Nici nu aveți idee cât de incredibil este să ai în preajma ta doar șase fete. Oameni adevărați cărora nu le păsa cine eram, care se luptau pentru viețile lor. Unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut, dar a fost cel mai bun”, a spus Selena despre perioada din centrul de reabilitare.

Fosta vedetă Disney are în prezent 113 milioane de urmăritori pe instagram, dar artista spune că toată această atenție  o determină să vrea sa se retragă. "A ajuns să mă consume. Am fost dependentă, m-am simțit ca și cum vedeam lucruri pe care nu voiam să le văd, îmi impuneam lucruri în minte de care nu voiam să îmi pese", a adăugat artista. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe