Shakira, momente de disperare! Artista se confruntă cu o boală cruntă și riscă să nu mai fie la fel! Ce i-au spus medicii

 
+2 click pentru
galerie

Shakira trece prin momente cumplite. Presa internațională a început să vuiască tot mai mult despre problemele medicale pe care le-ar avea celebra artistă! Ce se întâmplă cu cântăreața?

Fanii artistei Shakira stau cu sufletul la gură de mai bine de o lună, de când problemele medicale ale artistei au început să apară.

La mijlocul lui decembrie, Shakira a mers de urgență la o clinică din Boston (Statele Unite), pentru a fi consultată de cel mai bun chirurg mondial. Totul s-a întâmplat după ce artista a avut o hemoragie puternică la corzile vocale.

Medicul Steven Zeitels este specialist în chirurgia laringelui și în reabilitarea vocală. Printre cei ami cunoscuți pacienți ai săi se numără și solistul trupei „The Who”, britanicul Roger Daltrey.

Liniile din mână îți arată ce vei păți în viață! Mihai Voropchievici te învață să citești singur în palmă! Ce înseamnă această linie?

Acum, noi detalii ies la iveală: Shakira are încă o dată probleme cu vocea. Artista riscă să-și piardă definitiv vocea în cazul în care se operează la corzile vocale.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe