Live acum
Prime Time 20:30Adela

Simona Nae are un cadou "De sărbători" pentru fanii ei! "Crăciunul era mult mai cald și mai plin de magie, în copilărie"

Frumoasa Simona Nae lansează astăzi piesa "De sărbători", o melodie care ne introduce în atmosfera caldă și plină de magie a sărbătorilor de iarnă. Piesa este compusă chiar de Simona, atât muzică cât și text, care demonstrează incă o dată că este un artist complet. 

Frumoasa Simona Nae lansează, astăzi, piesa "De sărbători", o melodie care ne introduce în atmosfera caldă și plină de magie a sărbătorilor de iarnă. Piesa este compusă chiar de Simona, atât muzică cât și text, care demonstrează incă o dată că este un artist complet.

"Am vrut să le ofer un cadou fanilor mei cu ocazia sărbătorilor de iarnă și de aceea am decis să scriu și să înregistrez melodia "De sărbători". Piesa am scris-o cu gândul la perioadă Crăciunului care era mult mai cald și mai plin de magie în perioada copilăriei, perioadă de care îmi amintesc cu drag", a declarat Simona Nae.

Piesa vine la pachet și cu un videoclip realizat de Alex Truță în care Simona apare alături de familie. Artista se pregătește să înceapă anul 2017 în forță lucrând deja la noul single care va fi lsnsat, cel mai probabil, în primăvară.

Recomandari