“Single Lady”, cea mai difuzata piesa in 2009 la RRA

Deja celebra Layla, impreuna cu echipa sa de management, aduna in acest an roadele determinarii si pasiunii lor! Lansata la sfarsitul anului 2008, Single Lady a castigat de curand in cadrul Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati locul 1 la categoria « Cea mai difuzata piesa in 2009 ».

"Acest premiu reprezinta o mare onoare pentru noi toti cei care am muncit sa ridicam si sa promovam acest proiect. Ne mandrim cu faptul ca intr-un singur an de zile am reusit sa aducem un proiect la un asemenea nivel si sa-l facem cunoscut atat pe plan national cat si international.

Piesa Single Lady este una dintre cele mai difuzate piese atat in Romania cat si in tari ca Rusia, Bulgaria, Polonia, Azerbaidjan, Ukraina si multe alte tari din Europa.

Acum ne pregatim de filmarea videoclipului pentru noul single Dj Layla "City of sleeping hearts" in colaborare cu o superba voce - Dee-Dee. Acest premiu a venit cum nu se poate mai bine pentru a ne mobiliza si a ne da putere sa muncim in continuare ca sa ne mentinem pe aceasta pozitie.

Trebuie sa mentionam ca in spatele acestui succes, pe langa Dj Layla si echipa noastra de productie, exista multi oameni carora trebuie sa le multumim.

In primul rand multumim Radio Romania Actualitati pentru sustinerea acordata si pentru suportul pe care-l aduce in promovarea muzicii romanesti, tuturor radiourilor si televiziunilor care au promovat acest proiect, mii de multumiri echipei Cat Music in frunte cu Dan Popi - care au muncit cot la cot cu noi , Alin Soare, Iulian Moga, familiilor nostre pentru ca ne-au fost alaturi cand am avut nevoie de sustinerea lor si lista poate continua...

Ideea este sa ne mandrim ca Romania a inceput sa fie vazuta ca o tara care are artisti de top si ca o piata muzicala cu potential enorm. Sper ca in curand primele pozitii ale tuturor topurilor internationale sa fie ocupate de artisti romani si sunt sigur ca la ritmul cu care ne miscam si crestem, acest lucru este inevitabil.", spune Radu Sirbu.

Single Lady se afla in topul celor mai difuzate piese din Europa, iar in Rusia aceasta a acumulat pana la ora actuala un numar record - aproape 300 000 - de difuzari pe mai mult de 60 de posturi radio.

Piesa este licentiata si promovata in tari precum Canada, Benelux, Israel, Rusia, Polonia, Bulgaria, Spania, Ucraina etc.

In curand, vor avea loc si filmarile pentru videoclipul celui mai recent single Dj Layla City of Sleeping Hearts, compus de Radu Sirbu.

Piesa a intrat deja in playlist-urile multor radiouri din afara tarii si este realizata in colaborare cu o tanara voce, pe numele sau de scena Dee-Dee (fosta concurenta Megastar).

Ultimele știri