Căutare Live

"Singurul final fericit pentru o poveste de dragoste e un accident". Nicoleta Nucă, fostă concurentă la X Factor, a lansat o piesă nou-nouță. Dacă iubești, te vei regăsi în versurile melodie "Ai Uitat Cine Ești"

După participarea la X Factor, Nicoleta Nucă o avut ascensiune impresionantă. Este iubită de fani, iar piesele lansate, până acum, s-au bucurat de un un real succes.

După participarea la X Factor, Nicoleta Nucă o avut ascensiune impresionantă. Este iubită de fani, iar piesele lansate, până acum, s-au bucurat de un un real succes.

Ultima sa piesă, "Ai Uitat Cine Ești", compusă și scrisă de Irina Rimes, le-a intrat la suflet fanilor.

"Singurul final fericit pentru o poveste de dragoste e un accident... Sper să vă placă ", a scris artista pe Facebook.

Nu vrei să ratezi aşa ceva! Nicole Scherzinger, jurata de la X Factor UK, le imită PERFECT pe Shakira şi Britney Spears... Asta-i cea mai tare piesă de pe Shazam din toate timpurile! A strâns deja 23 de milioane de căutări...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri