Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Solistul trupei ”The Motans, sinceritate maximă: „Sunt singur! De fiecare dată găsesc ceva mai interesant în ceea ce a fost!” Cum arată fata ideală

Drumul spre succes e pavat de multe ori cu probleme, iar solistul trupei The Motans o ştie cel mai bine!  Denis Roabeș, fondatorul ”The Motans”, una dintre cele mai în vogă trupe ale momentului, vorbește în cadrul unui interviu despre succes, lecții de viață și nu numai.

Drumul spre succes e pavat de multe ori cu probleme, iar solistul trupei The Motans o ştie cel mai bine! Denis Roabeș, fondatorul ”The Motans”, una dintre cele mai în vogă trupe ale momentului, vorbește în cadrul unui interviu despre succes, lecții de viață. inspirație, muncă și nu numai. Denis e singur și vrea să își găsească jumătatea.

”De fiecare dată găsesc ceva mai interesant în ceea ce a fost!”, spune despre dragoste.

Solistul trupei The Motans şi-a deschis sufletul şi a lăsat să fie văzut cum este el dincolo de scenă și cât de mult muncește pentru o piesă.

Solistul trupei ”The Motans, sinceritate maximă: „Sunt singur! De fiecare dată găsesc ceva mai interesant în ceea ce a fost!” Cum arată fata ideală

Denis, solistul ”The Motans”, se bucură de susținerea multor vedete, incusiv de cea a Innei, cea care i-a lansat și pe Carlas Dreams în România. Denis este un artist din Republica Moldova în vârstă de 28 de ani care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzica în urmă cu doar un an.

Ați fredonat și voi ”Weekend” sau „Versus”?

Recomandari