Căutare Live

Stevie Wonder revine pe piata muzicala! Lanseaza doua albume noi, in 2014

Dupa o absenta indelungata, legendarul cantaret american se intoarce cu forte proaspete. Pregateste fanilor atat melodii emotionante despre familie, iubire, inimi zdrobite, cat si cantece gospel.

Stevie Wonder a declarat ca va lansa doua materiale discografice noi, dupa opt ani de absenta din lumea muzicala. Cantaretul, in varsta de 63 de ani, a inregistrat cateva melodii pentru albumele "When the World Began" si "Ten Billion Hearts".

Primul album, realizat in colaborare cu producatorul David Foster, cuprinde o reinregistrare cu acompaniament orchestral a celor mai cunoscute cantece ale sale, impreuna cu o serie de compozitii noi. Al doilea, "Ten Billion Hearts", este un album gospel inregistrat in memoria mamei lui, Lula Mae Hardaway, care a murit in anul 2006.

"S-ar putea sa inregistrez o melodie gospel in limba araba sau in ebraica. Vreau sa le combin intr-un mod diferit fata de ce s-a facut pana acum. Dar, evident, nu este vorba despre religie, ci despre relatii. Consider ca avem nevoie cu totii de o revizuire a relatiilor noastre", a marturisit cantaretul de muzica soul.

Pana acum, ultimul album al lui Stevie Wonder a fost "A Time to Love", lansat in anul 2005.

Mega-clipuri. “Tipatul” fratilor Jackson, cel mai scump din istoria muzicii... Noiembrie, luna "cu cantec": Tom Jones deschide seria spectacolelor din Capitala...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri