Căutare Live

Sub aripa lui Alex Velea, Lino Golden a cucerit noua generație! „Panamera", un adevărat fenomen trap

Cum este drumul unui puşti, în industria muzicală? Plin de urcuşuri şi de coborâşuri, un amestec de multă muncă şi de noroc. Lino Golden este artistul care a cucerit tânăra generaţie cu ritmurile rap şi hip-hop.

Cum este drumul unui puşti, în industria muzicală? Plin de urcuşuri şi de coborâşuri, un amestec de multă muncă şi de noroc. Lino Golden este artistul care a cucerit tânăra generaţie cu ritmurile rap şi hip-hop.

Născut la Brașov, Lino Golden, pe numele real Radu Cârstea, face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Fane Spoitoru feat Keed", „Panamera", „Sus ca Jordan", „Maceta", „Fifa", „N-am văzut ca tine" si multe altele.

„Panamera" a devenit un adevărat fenomen trap în muzica românească

Clipul piese a atins deja peste 22 milioane de vizualizari pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară.

Lino Golden sau 'fiul adoptiv' al lui Alex Velea așa cum este cunoscut de toată lumea a reușit să slăbească 30 de kilograme în doar 3 luni. Artistul a dezvăluit ce dietă a ținut ca să scape de kilogramele în plus.

Alex Velea s-a ocupat de Lino Golden și l-a lansat în lumea muzicii. Lino este din Brașov și era supraponderal înainte să-l cunoască pe celebrul cântăreț. Artistul a fost prins de Velea de mai multe ori când mânca dulciuri și le ascundea sub pernă.

Restricţii de circulaţie pentru concertul trupei Metallica din Bucureşti... Restricţii de circulaţie pentru concertul trupei Metallica din Bucureşti...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri