Succesul se tine scai de Ed Sheeran. Artistul a lansat un clip nou-nouț și a strâns deja peste un milion de vizualizări. Cum sună piesa "Galway Girl"

Ed Sheeran este unul dintre cei mai tari artişti de peste hotare, iar succesul nebun de care se bucura îl merită pe deplin. Piesele melodioase, unele dintre ele încărcate cu mesaje frumoase, altele cu un ritm care te face să mişti din picior i-a câştigat repede pe fani.

Ed Sheeran este unul dintre cei mai tari artişti de peste hotare, iar succesul nebun de care se bucura îl merită pe deplin. Piesele melodioase, unele dintre ele încărcate cu mesaje frumoase, altele cu un ritm care te face să mişti din picior i-a câştigat repede pe fani.

După ce a dat lovitura cu "Shape of You", adunând aproape un miliard de vizualizări, și "Castle On The Hill", artistul a lansat un nou clip, "Galway Girl". Se pare că piesa reprezintă un omagiu adus de Ed Sheeran strămoşilor săi irlandezi.

Fanii au reacţionat pozitiv, odată cu lansare noului clip, mesajele pozitive curgând pe canalul de YouTube al artistului.,

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri