Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Summer Well 2019. Care sunt noutățile festivalului din acest an

Ediția a 9-a a festivalului Summer Well 2019 e pe cale să înceapă. Ești gata de distracție? Iată ce noutăți și surprize au pregătit organizatorii.

Ediția a 9-a a festivalului Summer Well 2019 e pe cale să înceapă. Ești gata de distracție? Iată ce noutăți și surprize au pregătit organizatorii.

Mâine marea distracție a festivalului Summer Well 2019 începe pe domeniul Știrbey, Buftea. Dacă ți-ai achiziționat deja biletul și ești pregătit de petrecere, înseamnă că te-ai familiarizat cu programul și ești gata să îți asculți artiștii preferați.

Cele trei zile de festival se anunță a fi pline de surprize și de activități inedite pregătite de organizatori pentru festivalieri. Seria de concerte va fi completată de experienţe originale precum Night Picnic, instalaţii de artă special create pentru Summer Well, After Party-uri, Glamping sau Bellevue Lounge, care vor transforma atmosfera festivalului într-o vacanţă memorabilă de trei zile.

Summer Well 2019 – Noutăți

Summer Well 2019 aduce festivalierilor Summer Well Art Collection. Prin intermediul acestuia este prezentat Muzeul Lunii, o capodoperă a artistului Luke Jerram. Astfel, se va sărbători cea de-a 50-a aniversare de la misiunea Apollo 11. Lucrarea lui Luke Jerram constă într-o sculptură a lunii care e luminată din interior.

Artistul Javier Riera ne arată relația strânsă dintre natură și geometrie prin arta sa. Acesta se folosește de proiecții de lumină ce contemplă vegetația și natura. Formele geometrice, fotografiile și design-urile proiectate pe anumite peisaje sunt create de Riera. Prin intermediul artei sale, Riera speră să dezvăluie pentru privitori multitudinea de straturi ce compun lumea naturală, dorindu-și să întărească legătura dintre om și natura.

Tina Fung și Reza Hasni expun anul acesta la Summer Well 2019 lucrarea lor, Labradorescence. Această lucrare reprezintă evoluția transformativă a conexiunii omului cu dorul de ducă într-un spațiu creativ al festivalului. Ladradorescence omagiază oamenii, relațiile dintre ei și creează experiențe memorabile, purtându-i pe privitori înapoi în copilărie.

Colecția de semne ale lui Morag și Luke îi va încânta de asemenea pe festivalierii sosiți să petreacă câteva zile de neuitat la Summer Well 2019. Luke Morgan și Morag Myerscough au proiectat o nouă colecție de semne pentru a 9-a ediție a festivalului Summer Well 2019. Semnele create de designerii britanici sunt expuse pe tot parcursul festivalului.

O altă noutate introdusă în acest an de către organizatorii festivalului Summer Well 2019 este Night Picnic. Chiar dacă acesta nu e tocmai un loc cu verdeață unde poți așa o pătură să mânânci, este un picnic neobișnuit, unde te poți pierde în întuneric în timp ce îi asculți pe Son Lux și Bucharest Symphony Orchestra.

Aplicația de pe mobil Summer Well te va ajuta să faci check in-ul, să vezi update-urile care apar în timpul festivalului, să cumperi noi bilete și afli tot ce e nou despre acces, mâncare, transport și harta festivalului.

Pentru copii, organizatorii au pregătit un loc de joacă. Join Mattias Adolfsson și Steve Simpson se vor ocupa de Summer Well x Visual Playground în timpul festivalului.

Citește și:

Summer Well 2019. Programul complet al festivalului și lista activităților în aer liber

Summer Well 2019. Ce artiști vin, cât costă cazarea și biletele

Sursă foto: summerwell.ro