Căutare Live

Surprinzător! "Despacito" nu este cea mai tare piesă a anului. „That's What I Like”, melodia care a rupt toate topurile

Gala Premiilor Grammy, un fel de corespondent al Oscarurilor în muzică și-a desemnat câștigătorii. Cu aproape 4,8 miliarde de vizualizări pe Youtube, toată lumea ar fi tentată să creadă că "Despacito" a fost piesa anului.

Gala Premiilor Grammy, un fel de corespondent al Oscarurilor în muzică și-a desemnat câștigătorii. Cu aproape 4,8 miliarde de vizualizări pe Youtube, toată lumea ar fi tentată să creadă că "Despacito" a fost piesa anului.

Bruno Mars a câştigat şapte trofee la cea de-a 60-a ediţie a galei premiilor Grammy, inclusiv la categoriile cel mai bun album al anului, cel mai bun cântec al anului şi înregistrarea anului.

„24K Magic” al lui Bruno Mars a fost desemnat albumul anului. Cântăreţul i-a întrecut la această categorie pe Childish Gambino („Awaken, My Love!"), Jay-Z („4:44”), Kendrick Lamar („Damn”) şi Lorde („Melodrama”).

„În primul rând mă adresez celorlalţi nominalizaţi la această categorie - Lorde, Kung Fu Kenny, Jay-Z, Gambino: Voi sunteţi motivul pentru care eu îmi petrec timpul în studio încercând să dau tot ce pot, pentru că ştiu că voi veţi veni cu muzică şi artă de cea mai înaltă calitate. Vă mulţumesc că binecuvântaţi lumea cu muzica voastră”, a spus Bruno Mars.

Cântăreţul a dedicat acest premiu „eroilor săi”, între care se numără Babyface şi Teddy Riley, care l-au ajutat la începutul carierei sale muzicale.

„That's What I Like” şi „24K Magic” ale artistului au câştigat la categoriile cel mai bun cântec al anului şi înregistrarea anului. Bruno Mars a fost premiat şi la categoriile cea mai bună interpretare R&B şi cel mai bun cântec R&B, pentru „That's What I Like”. Artistul a câştigat şi trofeul pentru cel mai bun album R&B, „24k Magic” - care a fost desemnat şi cel mai bun album „Engineered Non-Classical)”.

Hitul anului e aici. Băieţii de la Carla's Dreams au lansat "17 ani", o piesă de dragoste cu piele de găină. N... Delia și Lora ne aduc super Cover-uri! Care este preferatul tău?...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri