SURPRIZĂ! Dorian Popa și Ioana Ignat lansează o piesă împreună. Uite cum sună!

Că Dorian Popa are unul dintre cele mai tari vlog-uri din România nu mai este pentru nimeni un secret! Artistul nu ratează nicio ocazie de a se filma şi de a-şi ţine la curenţi fanii cu tot ce face

Dorian Popa are unul dintre cele mai tari vlog-uri din România nu mai este pentru nimeni un secret! Artistul nu ratează nicio ocazie de a se filma şi de a-şi ţine la curenţi fanii cu tot ce face

De curând, Dorian a făcut schimb de "vieţi" cu Emil Rengle, un dansator cunoscut. Practic, fiecare dintre ei a trebuit să intre în pielea celuilalt pentru o zi și să vadă cum se descurcă.

Aşa cum era de aşteptat, Emil a trecut pe la studioul de înregistrări iar aici a dat de Ioana Ignat alături de care a repetat noua piesă. Se pare ca Dorian va lansa peste o lună o melodie nouă iar fanii au luat-o razna. Iată cum sună:

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri