Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Tensiuni in sanul trupei IRIS. Nelu Dumitrescu: "Nu-l mai primim daca vrea sa se intoarca"

Desi retragerea lui Cristi Minculescu din trupa Iris parea, cel putin intr-o prima faza, a fi una lipsita de tensiune, spiritele s-au incins treptat. Fostul solist sustine ca a luat o decizie in mod spontan, in timp ce Nelu Dumitrescu, actualul lider al formatiei, se declara "enervat" si "revoltat" de situatie. 

Intr-un interviu acordat Rock FM, primul de la despartirea de trupa Iris, Cristi Minculescu a tinut sa precizeze ca "au fost foarte multe motive mici" pentru care a luat aceasta hotarare radicala.

"Decizia a fost luata nu in mod spontan. M-am mirat si eu ca am ajuns in pozitia aceasta de a decide sa parasesc trupa. Este o decizie care nu are sub nicio forma nicio legatura cu baietii din trupa, ci pur si simplu cu vremurile pe care le traim si cu degradarea morala care ne inconjoara in momentul de fata in Romania anului 2012", a spus Minculescu.

Acesta nu a vrut sa dea foarte multe detalii. "Pot fi foarte multe interpretari, dar am avut si eu sperantele mele care s-au implinit, nu s-au implinit… Ideea e ca, una peste alta, din 3 septembrie, nu mai sunt la Iris. Nu inseamna ca ma retrag din muzica si baietii au inteles gresit in legatura cu chestia financiara. Sigur ca banii iti fac viata mai usoara, dar nu sunt decisivi si s-a inteles gresit acest motiv. Pur si simplu au fost foarte multe motive mici care au dus la decizia mea", a mai spus artistul, precizand, totodata, ca ii ureaza succes lui Tony Seicarescu.

De cealalta parte a baricadei, Nelu Dumitrescu, actualul lider al formatiei Iris, a dat cartile pe fata. "Prima data cand a plecat, am cantat un an cu Bittman. A doua oara, m-a sunat dupa sase luni sa-mi spuna ca vrea sa se intoarca. L-am primit, dar acum e a treia oara si nu-l mai primim daca vrea sa se intoarca. Sunt enervat si revoltat pentru ce se intampla. De fiecare data ne-a anuntat direct, rece. Trupa o sa mearga ca si alta data. Imi pare rau pentru el", a declarat bateristul, conform Adevarul.

foto: Intact Images

Recomandari